Home » La F. A. a Europa i al món

2019: Any Europeu de les Llengües Indígenes

2019: Any Europeu de les Llengües Indígenes

Cercles d’Estudi

-Conversa en Anglès: Grup de conversa en llengua anglesa. Practicar de manera informal i millorar la pronúncia i la fluïdesa.

-Cercle d’estudi d’aprofundiment de la llengua i la literatura catalana.

-Tastets d’informàtica

Organitza ACEFIR. http://cerclesestudieixample.blogspot.com.es

MÒDUL ORAL : Viure i treballar en el país d’acollida

Recurs per a l’aprenentatge del català. Adreçat principalment a totes aquelles persones que volen dedicar una part del seu temps a ensenyar el català de forma oral, primer pas d’un bon aprenentatge.

La F. A. a Europa i al món

Aprenentatge al llarg de tota la vida

  • EPALE. La plataforma per a docents, investigadors, voluntaris i altres. És una comunitat d’afiliats oberta i plurilingüe finançada per la Comissió Europea. Suposa l’avançament més recent d’un compromís continu per tal de millorar la qualitat dels serveis d’ensenyament d’adults a Europa.
  • EAEA
  • EBSN
  • European Vocational Skills Week
  • EURYDICE

Xarxa dedicada a recollir, posar al dia, analitzar i difondre informació fiable sobre les polítiques i els sistemes educatius d’Europa.

ICAE és una associació global d’educands, educadors de persones adultes i les seves organitzacions. Treballa en favor de la promoció de l’educació al llarg de tota la vida en tant que component de base, permetent als pobles de contribuir de manera creativa al bon camí de les seves comunitats i possibilitant de viure dins de societats independents i democràtiques.

Treball,

Política de Cultura,

Educació i Juventut de la Comissió Europea.

Centre internacional de la UNESCO dedicat a les polítiques, la investigació, la formació, la informació, la documentació i la publicació en el camp de l’educació. La UIL promou la política i la pràctica de l’aprenentatge al llarg de la vida..

Close
loading...