2017 ANY DE L’EDUCACIÓ D’ADULTS A EUROPA

2017 ANY DE L’EDUCACIÓ D’ADULTS A EUROPA

Dia internacional de l’Alfabetització/ International Literacy Day

8 de Setembre : "L'Alfabetització en un Món Digital"

UNESCO

UNESCO

Manifest per a l’Educació d’Adults en el segle XXI

CONFINTEA VI Mid-Term Review 2017

Living and Learning for a Viable Future: Vision 2030
25-27 October 2017, Suwon/Osan, Republic of Korea

Cercles d’Estudi

-Conversa en Anglès: Grup de conversa en llengua anglesa. Practicar de manera informal i millorar la pronúncia i la fluïdesa.

-Tastets d'informàtica

Organitza ACEFIR.

MÒDUL ORAL : Viure i treballar en el país d’acollida

Recurs per a l’aprenentatge del català. Adreçat principalment a totes aquelles persones que volen dedicar una part del seu temps a ensenyar el català de forma oral, primer pas d’un bon aprenentatge.

Competències Bàsiques en la formació d’adults a Europa (Brussel·les)

Millorar l’atractiu i la imatge de l’educació i la formació professionals. Mostrar l’excel·lència i la qualitat i augmentar la consciència de l’ampli ventall d’oportunitats.

Es desplegaran activitats i esdeveniments per mostrar l’excel·lència en l’educació i la formació professional a Europa.

La setmana està basada en una campanya de comunicació sostinguda.

 

Assemblea General de l’EAEA (Associació Europea per a l’Educació d’Adults) i Conferència Anual “Involucrar Nous Estudiants” (GIRONA, 27 i 28 de juny)

Conferència Anual i Assemblea de La Xarxa Europea habilitats bàsiques, EBSN (Luxembourg del 31 de maig al 2 de juny 2017)

 

Any de l’Educació d’Adults a Europa : Jornada de treball sobre el Manifesto per l’Educació d’Adults en el segle XXI

Dins dels diferents actes que ACEFIR porta a terme al llarg de l’Any de l’Educació d’Adults a Europa, el passat 10 de Maig vam celebrar amb gran èxit de participació, una Jornada de debat sobre el Manifest per l’aprenentatge dels adults en el segle XXI. Amb la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona.


 Escola d’estiu de FPA: Educands i Educadors.

València 3,4 i 5 de juliol. Presentació i conversa al voltant del “Manifest per a l’educació de persones adultes en el segle XXI”, a càrrec de Rosa M. Falgàs Casanovas, presidenta d’ACEFIR.

programa esc. est 2017


                   

Algunes competències estan més valorades que altres

Upskilling Pathways és una iniciativa de la Comissió Europea que esdevé una oportunitat per millorar l’educació d’adults i les habilitats professionals reconegudes que fugen de les qualificacions estandarditzades.

En la recent conferència a Brussel·les es va insistir en  la importància dels estats membres en el disseny de polítiques eficaces de coneixements bàsics.


La Comissió Europea treballa amb els països  de la EU per reforçar les competències bàsiques.

La Comissió Europea ha adoptat una agenda integral Europea per implementar en la formació les habilitats bàsiques. L’objectiu és garantir que la formació, el coneixement i el suport siguin els adequats per a les persones de la Unió Europea, permetent el seu potencial de desenvolupament i la seva preparació per a l’ocupabilitat. S’espera que augmenti la competitivitat i el creixement a Europa. La Comissió proposa 10 accions a desenvolupar durant els propers dos anys, alguns dels quals ja es van posar en marxa al juny.

 new skills agenda


 “EL Nostre Món” Recursos per a l’ensenyament del Català a persones nouvingudes

EPALE publica a la seva web el nostre mètode per a l’aprenentatge del Català  “El nostre món”. La publicació consta de 3 volums i es pot trobar a Google Books .


 

 

 

 

 

Close
loading...